Referenser

Birgitta Melin (Täby/Hägernäs)

Jag blir smidigare och inte så stel av vibrationsträning. Anne är en entusiatisk och bra coach.

Lisa (Täby/Hägernäs)

Et enkelt och effektivt träningssätt, utmärkt när varken tiden eller lusten räcker till för den träning som man så väl behöver. Är avstressande samtidigt som både muskelstyrkan smidigheten och balansen i kroppen har förbättrats. Dessutom möts man alltid av ett mycket trevligt och personligt bemötande samt utmärkt coaching. Tack!

Ia Jacobson (Vasastaden/Stockholm)

Håller helt och hållet med Lisa som säger att det är ett enkelt och effektivt träningssätt. Det har snabb givit mig ny energi som behövs i vardagen och på fritiden. Känner mig som en ny Ia. Lokalen ligger för mig smidigt till för jobbet och att träffa Anne var 3:e morgon är bara en kick bara det.

Tuula Rhodén (Täby/Hägernäs)

Är jätte glad ,att jag fick reklam om vibrationsträning i min brevlåda. Det har varit en riktig kick att komma igång att träna igen, utan en massa störande element i lokalen. Anne ,du är som gjord för att vara instruktör! Toppen bra.

Kerstin, 72 år

Har tränat sedan i höstas och det känns bra att ej vara i grupp och att kunna träna enskilt. Man blir pigg efter ett träningspass och har ingen träningsvärk och det känns att kroppen får en blodgenomströmning. Eftersom det mest varit mörkt och regnigt har detta varit extra positivt. Anne är underbar som instruktör d.v.s glad, positiv, lyssnar till "patienten" och finns hela tiden till hands. Det är lätt att ta sig dit med buss, tåg eller bil och det finns alltid parkeringsplatser tillgängliga. Man måste gå dit för att testa tycker jag. Lycka till!